AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacın altında uyumak

Kahve falında ağacın altında uyumak

Kahve falında ağacın altında uyumak söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağacın altında uyumak gördüyseniz:

  • Bir iş birliğinizde, bir arkadaşınızla ilişkinizde veya partnerinizle aranızda yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında incir ağacının altında uyumak hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç altında uyumak şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağacın altında uyumak tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına işaret eder.

Kahve falında ağacın üstünde uyumak maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta uyumak kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine delalet eder.

Kahve falında yağmur altında uyumak iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurun altında uyumak hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında yorgan altında uyumak emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir