AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç altına oturmak

Kahve falında ağaç altına oturmak

Kahve falında ağaç altına oturmak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, keyifli hale geleceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç altına oturmak gördüyseniz:

  • Üzülmeyin, mutlaka bir ortak yol bulunabilir.

Kahve falında ağaç altına oturmak önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında bir ağacın altında oturmak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çam ağacı altında oturmak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında elma ağacının altında oturmak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zeytin ağacının altında oturmak aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine işaret eder.

Kahve falında ağaç altında oturduğunu görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında ağacın altında oturduğunu görmek psikolojik olarak toparlanacağına, her anlamda şifa bulmaya yorulur.

Kahve falında zeytin ağacı altında oturmak rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir