AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ağacına çıkıp incir yemek

Kahve falında incir ağacına çıkıp incir yemek

Kahve falında incir ağacına çıkıp incir yemek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında incir ağacına çıkıp incir yemek gördüyseniz:

  • Sağlık problemleriniz olabilir.

Kahve falında incir ağacına çıkıp incir yemek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında dut ağacına çıkıp dut yemek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine alamet eder.

Kahve falında ağaca çıkıp meyve yemek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine işarettir.

Kahve falında ağaca çıkıp inmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, yeni bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında ağaca çıkıp meyve toplamak sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inememek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında merdivene çıkıp inmek hanesindeki rızkın da artacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yükseğe çıkıp indiğini görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir