AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ağacı kesmek

Kahve falında incir ağacı kesmek

Kahve falında incir ağacı kesmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, çok daha mutlu olunacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında incir ağacı kesmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle ilişkilerinizde eleştirel değil, daha anlayışlı olmanızda fayda var.

Kahve falında incir ağacı kesmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına inanılır.

Kahve falında incir dalı kesmek kimseyle konuşmaz olacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında incir kesmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta incir yemek aralarında bir konuşma geçeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında incir ağacı dikmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağacından incir yemek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında incir ağacının altında oturmak mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir