AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ağacından incir yemek

Kahve falında incir ağacından incir yemek

Kahve falında incir ağacından incir yemek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, elindekileri de alıp götüreceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında incir ağacından incir yemek gördüyseniz:

  • Bazı kimseler arkanızdan dedikodul yapıyorlar.

Kahve falında ağaçtan incir yemek başının hiç dara düşmeyeceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ağacından incir koparıp yemek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağacından meyve yemek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında incir ağacı yemek umutlarının biteceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan incir toplayıp yemek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağacından incir yemek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, çok iyi mevkilere geleceğine delalettir.

Kahve falında ağaçta incir yemek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, refah içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ağacından incir yemek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir