AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ağacı dikmek

Kahve falında incir ağacı dikmek

Kahve falında incir ağacı dikmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, düşmanlarını kaybetmeye tabir olunur.

Kahve falında incir ağacı dikmek gördüyseniz:

  • Ters giden şeyleri görmezden gelmek ileride daha büyük sorun yaratabilir.

Kahve falında incir ağacı dikmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına inanılır.

Kahve falında incir dikmek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, büyük kazançlar getireceğine işarettir.

Kahve falında incir fidesi dikmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına işarettir.

Kahve falında incir fidanı dikmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında incir dalı dikmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta incir yemek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında incir ağacından incir koparmak geleceğe olan inancını yitireceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir