AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir dalı kesmek

Kahve falında incir dalı kesmek

Kahve falında incir dalı kesmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında incir dalı kesmek gördüyseniz:

  • Problemli işler, planlar ya da düzenlemeler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında incir dalı kesmek saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalında incir görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında dalından incir yemek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, maddi anlamda feraha ermeye işaret eder.

Kahve falında dalından siyah incir yemek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, koyu muhabbette kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inciri dalından koparmak makamının yükseleceğine, büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında dalında incir yemek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında incir dalı görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına işaret eder.

Kahve falında dalından incir toplamak hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir