Kahve falında incir kesmek

Kahve falında incir kesmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, tatsızlıkların sona ereceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında incir kesmek gördüyseniz:

  • Size bir fayda sağlamayacak veya bir yere ilerlemesi zor işler için gereğinden fazla enerji harcıyor olabilirsiniz.

Kahve falında incir ağacı kesmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, konfor içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında incir kesmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında incir dalı kesmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında incir ve ağacı görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında zeytin ve incir görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ve elma toplamak darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında incir pişirmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında incirin içinde kurt görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, çok iyi işler ortaya konacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir