AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince yorgan görmek

Kahve falında ince yorgan görmek

Kahve falında ince yorgan görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, kendini çok iyi hissedeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, sorunlarının yakında biteceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ince yorgan gördüyseniz:

  • Kesin kararlar alıp anons etmekten sakınmalısınız.

Kahve falında ince yorgan görmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ince ekmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına delalet eder.

Kahve falında ince tül görmek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, günahkâr olacağına alamet eder.

Kahve falında ince çorap giymek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında ince topuklu ayakkabı giymek hastalanacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine delalettir.

Kahve falında siyah ince çorap görmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ince kum görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ince külotlu çorap görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir