AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince çorap giymek

Kahve falında ince çorap giymek

Kahve falında ince çorap giymek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, gün yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ince çorap giymek gördüyseniz:

  • Dostlarınızla birlikte olmanız ya da sinema gibi bir eğlence yerinde bulunmanız da olasıdır.

Kahve falında siyah ince çorap giymek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ince çorap giymek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ten rengi ince çorap giymek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına işarettir.

Kahve falında ince külotlu çorap giymek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında siyah ince çorap görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ince tül çorap görmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına işaret eder.

Kahve falında ince siyah çorap görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ince külotlu çorap görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir