AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince külotlu çorap görmek

Kahve falında ince külotlu çorap görmek

Kahve falında ince külotlu çorap görmek yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına işarettir.

Kahve falında ince külotlu çorap gördüyseniz:

  • Hassas bir konu yüzünü gösterebilir, ortak zemin bulmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında ince külotlu çorap giymek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ince külotlu çorap görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında ten rengi ince çorap giymek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına işarettir.

Kahve falında ince çorap giymek bir sebeple başka yollar aranacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında siyah ince çorap giymek sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında etek ince çorap görmek ona kavuşacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ince tül çorap görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ten rengi ince çorap görmek attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir