AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince tül görmek

Kahve falında ince tül görmek

Kahve falında ince tül görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına yorulur.

Kahve falında ince tül gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ince tül görmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine yorulur.

Kahve falında ince tül çorap görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında ince topuklu ayakkabı giymek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına delalet eder.

Kahve falında ince giymek bazı kaynakların tükeneceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ince beyaz ip görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine işaret eder.

Kahve falında kaşını inceltmek fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, evi yoksa ev alacağına tabir olunur.

Kahve falında ince bacak görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, daha fazla gelire kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ince tahta üzerinde yürümek çok mutlu bir yuva kurulacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir