AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince ekmek

Kahve falında ince ekmek

Kahve falında ince ekmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ince ekmek gördüyseniz:

  • Kendinize yüksek hedefler koymalısınız.

Kahve falında ince ekmek görmek büyük bir ihanete uğranacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına yorulmaktadır.

Kahve falında ince ekmek yapmak girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında ince ekmek yemek güzel ve mutlu günler görüleceğine, kulluk derecesinin artmasına delalet etmektedir.

Kahve falında ince ekmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı ince yılan görmek hem amaçlarına nail olamayacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşları inceltmek kendi işine sahip olacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında ince sigara içmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ince topuklu ayakkabı giymek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir