AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ince çorap görmek

Kahve falında siyah ince çorap görmek

Kahve falında siyah ince çorap görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, küskünlük yaşanacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah ince çorap gördüyseniz:

  • Tam pozisyon almışken veya bir yola girmişken meydana gelen gelişmeler planlarınızı bozuyor olabilir.

Kahve falında siyah ince çorap giymek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine inanılır.

Kahve falında ince siyah çorap görmek eksiği kendinde bulacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında siyah ince çorap görmek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ince çorap almak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında ince külotlu çorap giymek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, çok hayırlı şeylere delalettir.

Kahve falında etek ince çorap görmek uygulayacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında ince külotlu çorap görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında ince çorap görmek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir