AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince kum görmek

Kahve falında ince kum görmek

Kahve falında ince kum görmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında ince kum gördüyseniz:

  • Kendinizi estetik, romantik veya entelektüel yeni akımlara veya planlara kaptırabilirsiniz.

Kahve falında ince kum görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, onlara doyasıya sarılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah ince çorap görmek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ince altın bilezik görmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında ince kurt görmek hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında ince uzun yol görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kaşını inceltmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ince külotlu çorap giymek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine delalettir.

Kahve falında ince sinek görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir