AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun ince yolda yürümek

Kahve falında uzun ince yolda yürümek

Kahve falında uzun ince yolda yürümek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında uzun ince yolda yürümek gördüyseniz:

  • Başkalarının taleplerine göre değil, kendi ihtiyaçlarınıza uyan değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında uzun ince yolda yürümek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, mutlu günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun düz yolda yürümek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine delalettir.

Kahve falında uzun yolda yürümek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına delalettir.

Kahve falında uzun bir yolda yürüdüğünü görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında uzun yolda yürüdüğünü görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında uzun bir yolda yürümek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun bir yolda biriyle yürümek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ince uzun halı görmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir