AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi sarık görmek

Kahve falında mavi sarık görmek

Kahve falında mavi sarık görmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında mavi sarık gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında mavi sarık görmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cübbe sarık görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı sarık görmek yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında sarıklı adamlar görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, umduklarını bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında imam sarığı görmek yaşama sevincine kavuşacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini sarıklı görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine yorulur.

Kahve falında yeşil sarık görmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil sarıklı hoca görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir