AnaSayfa / Genel / Kahve falında imam sarığı görmek

Kahve falında imam sarığı görmek

Kahve falında imam sarığı görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında imam sarığı gördüyseniz:

  • Değişimden kaçmayın.

Kahve falında imam sarığı takmak yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, sohbetinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında imam sarığı görmek çok büyük çaba sarfedeceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında başa sarık sarmak olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına delalet eder.

Kahve falında sarık ve cübbe görmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında yeşil beyaz sarık görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına rivayet eder.

Kahve falında sarık cübbe görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında cübbeli sarıklı görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında sarıklı mezar görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir