AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarıklı mezar görmek

Kahve falında sarıklı mezar görmek

Kahve falında sarıklı mezar görmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, ortak edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarıklı mezar gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda başkalarıyla birlikte hareket etmeniz gerekebilir.

Kahve falında sarıklı mezar görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil sarıklı adamlar görmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında imam sarığı takmak buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarık cübbe giymek fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında padişah sarığı görmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cübbeli sarıklı görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz sarık takmak bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine işarettir.

Kahve falında sarık takmak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir