AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sarık giymek

Kahve falında yeşil sarık giymek

Kahve falında yeşil sarık giymek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil sarık giymek gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuları ya da fiziksel olarak daha iyi görünmenizi sağlayacak değişiklikleri hafife almamalısınız.

Kahve falında yeşil sarık giymek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında cübbe sarık giymek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine delalet eder.

Kahve falında sarık cübbe giymek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalet eder.

Kahve falında cübbe ve sarık giymek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine yorulur.

Kahve falında yeşil sarıklı dede görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil sarıklı adam görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil beyaz sarık görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil sarıklı adamlar görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir