AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilaç içip kusmak

Kahve falında ilaç içip kusmak

Kahve falında ilaç içip kusmak kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ilaç içip kusmak gördüyseniz:

  • Hastanede bir yakınınız varsa, ilgilenin.

Kahve falında ilaç içip kusmak üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında içtiği ilacı kusmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ilaç kusmak evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına delalettir.

Kahve falında bebeğe ilaç içirmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ilaç içen birini görmek elinin de bolluk göreceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına delalet eder.

Kahve falında ilaç içmemek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Kahve falında birinin ilaç içtiğini görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında birine ilaç içirmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir