AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ilaç içtiğini görmek

Kahve falında birinin ilaç içtiğini görmek

Kahve falında birinin ilaç içtiğini görmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, imkanlarının artacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, esenleyeceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ilaç içtiğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin neler yapabileceğinizi bildiklerini farz ederek ilerlememelisiniz.

Kahve falında ilaç içip kusmak amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine alamet eder.

Kahve falında ilaç içmemek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında ilaç içen birini görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine ilaç içirmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına işarettir.

Kahve falında birinin ilaç içtiğini görmek evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine yorulur.

Kahve falında bebeğe ilaç içirmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ilaç içerken boğulmak hayatının karışacağına, Allah katında yükseleceğine delalettir.

Kahve falında içtiği ilacı kusmak kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir