AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilaç içen birini görmek

Kahve falında ilaç içen birini görmek

Kahve falında ilaç içen birini görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, gelir elde edeceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalet eder.

Kahve falında ilaç içen birini gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeli, kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Kahve falında ilaç içip kusmak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ilaç içtiğini görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğe ilaç içirmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ilaç içen birini görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına delalet eder.

Kahve falında ilaç içmemek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında içtiği ilacı kusmak geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ilaç içerken boğulmak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine ilaç içirmek hayırlı haberlere, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir