AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilaç kusmak

Kahve falında ilaç kusmak

Kahve falında ilaç kusmak hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi anlamda feraha ermeye alamet etmektedir.

Kahve falında ilaç kusmak gördüyseniz:

  • Karşılıklı olarak birbirinize dürüst olmamanız durumunda ilişkinizde sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında içtiği ilacı kusmak birçok dertle muhatap olacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ilaç kusmak gelirinin artacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ilaç içip kusmak neşesini ve moralini kaybedeceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalp ilacı görmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ilaç hazırlamak hayatının da kolaylaşacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında sinek ilacı sıkmak sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına işarettir.

Kahve falında ilaç saklamak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eczanede ilaç satmak uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir