AnaSayfa / Genel / Kahve falında içtiği ilacı kusmak

Kahve falında içtiği ilacı kusmak

Kahve falında içtiği ilacı kusmak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, ömrün uzun olmasına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içtiği ilacı kusmak gördüyseniz:

  • Sakın üzerine gitmeyin, gerçekten hasta olabilir.

Kahve falında ilaç içip kusmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine inanılır.

Kahve falında içtiği ilacı kusmak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında ilaç kusmak büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ilaç içtiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında ilaç içen birini görmek bolluğa kavuşacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğe ilaç içirmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ilaç içmemek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, hastalığının düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında birine ilaç içirmek çalışkan bir kişi olunacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir