AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilaç içmemek

Kahve falında ilaç içmemek

Kahve falında ilaç içmemek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına, işlerinizin bozulacağına, özel hayatında mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında ilaç içmemek gördüyseniz:

  • Belki de, kazanmanızı sağlayacak bir yol bulabilirsiniz.

Kahve falında ilaç içen birini görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğe ilaç içirmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında ilaç içerken boğulmak yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına işarettir.

Kahve falında ilaç içip kusmak kazancını iki kat arttıracağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine inanılır.

Kahve falında içtiği ilacı kusmak içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ilaç içmemek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ilaç içtiğini görmek hayatının bu sayede güzelleşeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine ilaç içirmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir