AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam başı kesmek

Kahve falında adam başı kesmek

Kahve falında adam başı kesmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında adam başı kesmek gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan sözler vererek kendi kendinizi sınırlandırmamalısınız.

Kahve falında adam başı kesmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin başını kesmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, musibetlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başını kesmek düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmanın başını kesmek işlerinin yaver gideceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek başı kesmek sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sol baş parmağını kesmek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına alamet eder.

Kahve falında tavuk başı kesmek ticarette zarar edeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan başı kesmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir