AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tepsi baklava görmek

Kahve falında iki tepsi baklava görmek

Kahve falında iki tepsi baklava görmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına rivayet eder.

Kahve falında iki tepsi baklava gördüyseniz:

  • Karşınızdakileri kızdırmak konuları çıkmaza sokabilir.

Kahve falında tepsiden baklava yemek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine inanılır.

Kahve falında iki tepsi baklava görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında tepsilerle baklava görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepsiyle baklava görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında bir tepsi baklava görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında tepsi baklava görmek hayırlı zamanlar geçireceğine, rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yarım tepsi baklava görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında tepsiyle baklava yemek ona göre davranacağına, planlarının bozulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir