AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsilerle baklava görmek

Kahve falında tepsilerle baklava görmek

Kahve falında tepsilerle baklava görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, üzüntülerin sona ereceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepsilerle baklava gördüyseniz:

  • Sonuç olarak, genel ilişkilerinizde uyumsuzluklar gözlenebilir.

Kahve falında bi tepsi baklava görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir tepsi baklava yemek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında tepsiyle baklava yemek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine işaret eder.

Kahve falında tepside baklava görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tepsiden baklava yemek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepside baklava yemek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tepsi baklava görmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tepsi baklava görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir