AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsiyle baklava görmek

Kahve falında tepsiyle baklava görmek

Kahve falında tepsiyle baklava görmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına delalettir.

Kahve falında tepsiyle baklava gördüyseniz:

  • Dikkate almanızda fayda var, daha parlak sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında yarım tepsi baklava görmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına inanılır.

Kahve falında tepsiden baklava yemek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, mutlu ilişkiler kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepsilerle baklava görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir tepsi baklava yemek bereket ve huzur getireceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepsiyle baklava görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tepside baklava görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine delalet eder.

Kahve falında tepside baklava yemek hem de çok üzüleceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine rivayet eder.

Kahve falında bi tepsi baklava görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, cesaretini yeninden toplayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir