AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsiyle baklava yemek

Kahve falında tepsiyle baklava yemek

Kahve falında tepsiyle baklava yemek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına rivayet eder.

Kahve falında tepsiyle baklava yemek gördüyseniz:

  • Kalabalıkta beğenilmeniz olasıdır.

Kahve falında tepside baklava yemek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında tepsiden baklava yemek kişinin hedeflediği işi alacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir tepsi baklava yemek hayatının bir anda allak bullak olacağına, işini büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepsiyle baklava yemek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bi tepsi baklava görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında iki tepsi baklava görmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepsiyle baklava görmek sermayesini kaybedeceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepsilerle baklava görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir