AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım tepsi baklava görmek

Kahve falında yarım tepsi baklava görmek

Kahve falında yarım tepsi baklava görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, işinin yoluna gireceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında yarım tepsi baklava gördüyseniz:

  • Evde veya yakın çevrenizde olan biten şeyleri onaylamıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yarım tepsi baklava görmek pek çok kişiyi idare edeceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepsilerle baklava görmek elinize para geçeceğine, kişinin esenlik bulacağına delalettir.

Kahve falında tepside baklava yemek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepsi baklava görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında iki tepsi baklava görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına işaret eder.

Kahve falında bir tepsi baklava yemek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, sözleri tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında tepsiden baklava yemek büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, işinde verimsiz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bi tepsi baklava görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir