AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tepsi baklava görmek

Kahve falında bir tepsi baklava görmek

Kahve falında bir tepsi baklava görmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, hayırlı işlerde yer alacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında bir tepsi baklava gördüyseniz:

  • İyiyi kötüden ayırmadan hareket etmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında tepsi baklava görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tepsiden baklava yemek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, günah işlemekten korunacağına işaret eder.

Kahve falında yarım tepsi baklava görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki tepsi baklava görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir tepsi baklava görmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında tepsiyle baklava görmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepside baklava görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir tepsi baklava yemek kötülüklerden uzak kalacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir