AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsi baklava görmek

Kahve falında tepsi baklava görmek

Kahve falında tepsi baklava görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, güllük gülistanlık olacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, anne ve baba duası alınacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında tepsi baklava gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlarınız maddi birikim yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında tepsilerle baklava görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalet eder.

Kahve falında tepsi baklava görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında yarım tepsi baklava görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tepsiden baklava yemek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepside baklava yemek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında tepsiyle baklava yemek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki tepsi baklava görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında bi tepsi baklava görmek ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir