AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsiden baklava yemek

Kahve falında tepsiden baklava yemek

Kahve falında tepsiden baklava yemek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, yol alacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında tepsiden baklava yemek gördüyseniz:

  • Kuralına göre oynamayan ya da belli ilkelerin ya da yöntemlerin dışına çıkan kişi, grup veya kurumlar yorucu bir sürece işaret ediyor.

Kahve falında tepsiyle baklava yemek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tepside baklava yemek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında tepsiden baklava yemek eşlerinin kapanacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir tepsi baklava yemek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepsiyle baklava görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bir tepsi baklava görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepsi baklava görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine inanılır.

Kahve falında yarım tepsi baklava görmek inancından ödün vereceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir