AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane sigara içmek

Kahve falında iki tane sigara içmek

Kahve falında iki tane sigara içmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında iki tane sigara içmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir beyan etmeden önce, karşı tarafın ne diyeceğini dinlemenizde fayda var.

Kahve falında iki tane sigara içmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine delalettir.

Kahve falında üç tane sigara görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, duraklama yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında gece sigara içmek sonuçtan memnun kalacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigara ve kahve içmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okulda sigara içmek borçlarının biteceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına delalet eder.

Kahve falında namaz kılarken sigara içmek epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ramazanda sigara içmek geçim sıkıntısı çekeceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine işarettir.

Kahve falında işyerinde sigara içmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir