AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılarken sigara içmek

Kahve falında namaz kılarken sigara içmek

Kahve falında namaz kılarken sigara içmek fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında namaz kılarken sigara içmek gördüyseniz:

  • Ani kararlarınız veya hızlı hareketleriniz diğerleri üzerinde güvensizlik yaratabilir, kararlarınızı sorgulamalarına neden olabilir.

Kahve falında namaz kılarken sigara içmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namazda sigara içmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine delalettir.

Kahve falında namaz kılarken içki içmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına delalettir.

Kahve falında tütün sigara içmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle sigara içmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında derste sigara içmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, çok rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde sigara içmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, belki yeni bir eve sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli sigara içmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir