AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç tane sigara görmek

Kahve falında üç tane sigara görmek

Kahve falında üç tane sigara görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üç tane sigara gördüyseniz:

  • Bir kavganın içinde olabilirsiniz.

Kahve falında üç tane sigara görmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine yorulur.

Kahve falında iki tane sigara içmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane dolunay görmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına delalettir.

Kahve falında iki tane gökkuşağı görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane bıçak görmek amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına delalettir.

Kahve falında iki tane beyaz kedi görmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taneli mısır görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane hilal görmek hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir