AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam atmak

Kahve falında adam atmak

Kahve falında adam atmak her şeyi kuralına göre yapacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, mutluluktan havalara uçacağına, şeytanın aklına uyacağına, farklı kişilerle tanışacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında adam atmak gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla şey almak istiyorsunuz.

Kahve falında adama yumruk atmak ana baba için büyük bir ev alınacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında adam atmak bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında adama tekme atmak belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine alamet eder.

Kahve falında adam öldürüp denize atmak büyük bir kavgaya tutuşacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyuya adam atmak maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adam balkondan atmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adama tokat atmak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına inanılır.

Kahve falında camdan adam atmak stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir