AnaSayfa / Genel / Kahve falında adama tokat atmak

Kahve falında adama tokat atmak

Kahve falında adama tokat atmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, kalben çok rahat edileceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında adama tokat atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yetersiz kalan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında adama tokat atmak korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşine tokat atmak isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında kaynanaya tokat atmak helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinine tokat atmak zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına işarettir.

Kahve falında yüze tokat atmak hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, kişinin iyi hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini tokat atmak geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, yeni ev eşyaları alınacağına yorulur.

Kahve falında erkek kardeşine tokat atmak endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle tokat atmak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir