AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan adam atmak

Kahve falında camdan adam atmak

Kahve falında camdan adam atmak zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine tabir olunur.

Kahve falında camdan adam atmak gördüyseniz:

  • Akıllıca davranırsanız herşeyi iyi tasarlayıp, toparlayabilirsiniz.

Kahve falında camdan adam atmak geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına alamet eder.

Kahve falında camda adam görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, kişinin evlatlarının artacağına işarettir.

Kahve falında bebeği camdan atmak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında kedi camdan atmak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camdan atmak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camdan birini atmak başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında fareyi camdan atmak sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini camdan atmak işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir