AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden akan su görmek

Kahve falında çeşmeden akan su görmek

Kahve falında çeşmeden akan su görmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden akan su gördüyseniz:

  • Yakın çevre ilişkilerinizi geliştirmenize yardım edebilecek grup aktivitelerinde yer alabilirsiniz.

Kahve falında çeşmeden akan temiz su görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine tabir olunur.

Kahve falında su akan çeşme görmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeden akan su görmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine işarettir.

Kahve falında akan çeşmeden su doldurmak sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden akan kan görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akan çeşmeler görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında akan bir çeşme görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında akan çeşmeden abdest almak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir