AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden akan kan görmek

Kahve falında çeşmeden akan kan görmek

Kahve falında çeşmeden akan kan görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, sorunların üstüste geleceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeden akan kan gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında çeşmeden akan kan görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında su akan çeşme görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında akan çeşme görmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, kurulu düzeninin olacağına delalet eder.

Kahve falında akan çeşmeyi kapatmak aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden akan temiz su görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına işaret eder.

Kahve falında akan çeşmeden abdest almak borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında çeşmeden akan su görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında az akan çeşme görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir