AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarı boş görmek

Kahve falında mezarı boş görmek

Kahve falında mezarı boş görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, derde ve kedere düşeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında mezarı boş gördüyseniz:

  • Karışıklıklar engel teşkil edebilir.

Kahve falında boş mezara yatmak ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında iki tane boş mezar görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde boş mezar görmek işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında açık ve boş mezar görmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Kahve falında boş mezar görmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalet eder.

Kahve falında açık boş mezar görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında iki boş mezar görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boş bir mezar görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir