AnaSayfa / Genel / Kahve falında falda ayyıldız görmek

Kahve falında falda ayyıldız görmek

Kahve falında falda ayyıldız görmek borç içinde bir yaşam süreceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, başarılı adımlar atılacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Kahve falında falda ayyıldız gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar ya da kendinizle ilgili değişiklikler kısa vadede olumlu gelişmelerin önünü açabilir.

Kahve falında falda ayyıldız görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine işarettir.

Kahve falında kahve falına baktırdığını görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında falda cenaze görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, mal sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahve falı baktırmak başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında birine kahve falı bakmak yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kahve falına bakmak ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında su falı görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında kahve falı bakan birini görmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir