AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın karşısında sigara içmek

Kahve falında babanın karşısında sigara içmek

Kahve falında babanın karşısında sigara içmek yükseleceğine, atılım yapacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında babanın karşısında sigara içmek gördüyseniz:

  • Ailenizle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında babanın karşısında sigara içmek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında babayla karşılıklı sigara içmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, şansının bahtının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında babayla sigara içmek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasının yanında sigara içmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine delalettir.

Kahve falında babanın yanında sigara içmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babaya karşı gelmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak sigara içmek borçları varsa ödeyeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında karanlıkta sigara içmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir