AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki parmakta yüzük görmek

Kahve falında iki parmakta yüzük görmek

Kahve falında iki parmakta yüzük görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında iki parmakta yüzük gördüyseniz:

  • Eğitim, seyahatler veya çevre değişikliği sağlayabilecek doğru seçimler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmağa taşlı yüzük takmak hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının parmağında yüzük görmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, bahtın açık olmasına işarettir.

Kahve falında başkasının parmağında gümüş yüzük görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağına altın yüzük takmak hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında parmaklarda yüzükler görmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin parmağında nişan yüzüğü görmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, eğlence ve renk geleceğine inanılır.

Kahve falında baş parmakta yüzük görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir