AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş parmakta yüzük görmek

Kahve falında baş parmakta yüzük görmek

Kahve falında baş parmakta yüzük görmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, gittiği yolda yalnız kalacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baş parmakta yüzük gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi gözden geçirmenizi gerektirecek olaylar yaşanabilir.

Kahve falında baş parmakta yüzük görmek bahtının açık olacağına, kendisini mutsuz edeceğine işarettir.

Kahve falında baş parmağına yüzük takmak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine işarettir.

Kahve falında baş parmağa yüzük takmak atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında baş parmağın koptuğunu görmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine delalet eder.

Kahve falında ayak baş parmağının kanadığını görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baş parmağının çıktığını görmek istediği başarıyı göstereceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına delalettir.

Kahve falında baş parmağın kesildiğini görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol baş parmak görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir