AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının parmağında gümüş yüzük görmek

Kahve falında başkasının parmağında gümüş yüzük görmek

Kahve falında başkasının parmağında gümüş yüzük görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, evlenme yolunda adım atacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına delalettir.

Kahve falında başkasının parmağında gümüş yüzük gördüyseniz:

  • Olayları ne kadar fazla zorlarsanız ya da ne kadar fazla yeni düzenleme yaparsanız, geri dönüş elde etmeniz veya cevap almanız o kadar zor olabilir.

Kahve falında parmağına gümüş yüzük takmak işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının parmağında gümüş yüzük görmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, rakiplerin başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında parmağa gümüş yüzük takmak bolluk ve bereket yakalayacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmağında gümüş yüzük görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sol parmakta gümüş yüzük görmek çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Kahve falında parmakta gümüş yüzük görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına inanılır.

Kahve falında erkeğin parmağında gümüş yüzük görmek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasında gümüş yüzük görmek alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir