AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin parmağında nişan yüzüğü görmek

Kahve falında birinin parmağında nişan yüzüğü görmek

Kahve falında birinin parmağında nişan yüzüğü görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, kısmetli bir işe atılmaya, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında birinin parmağında nişan yüzüğü gördüyseniz:

  • Açık açık dile getirilen cümleler veya olaylara net yaklaşım göstermesini beklediğiniz kişilerden beklentileriniz istediğiniz sonucu vermeyebilir.

Kahve falında parmağına nişan yüzüğü takmak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmakta nişan yüzüğü görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının parmağında nişan yüzüğü görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin parmağında nişan yüzüğü görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin erkeğin parmağında yüzük görmek bekarlar için güzel bir evliliğe, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına rivayet eder.

Kahve falında orta parmağa altın yüzük takmak yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında orta parmakta yüzük görmek işinin en iyisi olacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir